1- بخش اول خواندن (Reading) زمان بین ۵۴ تا ۷۴ دقیقه.
در این بخش شما در مدت زمان داده شده باید به ۳ یا ۴ نوشتار آکادمیک پاسخ بدهید. تعداد سوالات داده شده معمولا بین ۳۰ تا ۴۰ عدد خواهد بود. دقت بفرمایید که در بخش ریدینیگ از طولانی بودن متن نباید بترسید، چونکه سوالاتی که از شما پرسیده خواهد شد بسیار ساده خواهند بود، دقیقا برعکس چیزی که در آیلتس مشاهده می کنید.
بخش دوم شنیدار (Listening) زمان بین ۴۱ تا ۵۷ دقیقه.
بخش شنیداری از قسمت های مختلف تشکیل شده است که من به اختصار برایتان اشاره می کنم. سخنرانی گوش کردن، بحث و مکامله در کلاس درس و در آخر پاسخ به سوالات. قسمت شنیداری مخلوطی از لهجه ای آمریکایی، انگلیسی و یا استرالیایی است که البته زیاد هم سخت نیستند و به علت استفاده از هدفون به راحتی جوابها رو خواهید داد.
بخش سوم گفتار (Speaking) زمان حدود ۱۷ دقیقه.
این بخش از ۴ قسمت تشکیل شده است و البته سوالات بخش گفتار دو نوع نیز هستند: سوالات تک بخشی مانند، ابراز عقیده بر روی یک موضوع که معمولا شبیه آیلتس است اما در زمانی محدود تر. اما در بخش دوم شما با سوالات دو بخشی مواجهه می شوید، به این معنی که یک نوشتار و یا یک فایل شنیداری را خوانده و یا گوش کرده و سپس نظر خود را بیان می کنید.
بخش چهارم نوشتار (Writing) زمان در حدود ۵۰ دقیقه.
و در آخرین قسمت شما با بخش نوشتار رو به رو می شوید. بخش رایتینگ از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول چند قسمتی است، به این معنی که متنی را می خوانید و سپس به بخش شنیداری آن گوش می دهید. در انتها شما باید خلاصه آن متن را در صفحه کامپیوتر تایپ کنید. و در آخر یک مقاله ۳۰۰ کلمه ای با موضوعی که به شما داده می شود، البته شبیه به آنچه آیلتس دارد اما با نمره دهی بهتر باید بنویسید.
امید دارم با توضیحاتی که در بالا دادم جواب سوالات خود را پیدا کرده باشید و بتوانید حداقل در مورد این امتحان اطلاعاتی هر چند مختصر داشته باشید. در اصل تافل از زمانی که از حالت کاغذی به صورت کامپیوتری در آمده است خیلی از مشکلات اش نیز حل شده است. در سالها قبل به صورت کاغذی برگزار می شد و بعضی از قسمتهای آن واقعا سخت بودند اما با بازنگری درآن امروزه تمامی دردسرهایی را که برای دانش پژوه ایجاد می کرد به صورت کامل اصلاح کرده است و ما نیز همیشه جزو الویت هایی است که به دانش پژوهان انگلیسی پیشنهاد می دهیم.